Turistielämää


Viimisellä viikolla päästiin käymään vielä vähän turistipaikoissa, kuten Doi Inthanon National Parkissa, sinne kesti ajaa noin kaksi tuntia, jossa käytiin katsomassa kahta erilaista vesiputousta, vanhassa kylässä ja Thaimaan korkeimmassa paikassa, jossa oli ihanan raikas ilma, aateltiin etukäteen että siellä olisi kylmempi, mutta hyvin tarkeni ohuella pitkähihaisella. Loppuhuipennus oli sitten se itse puisto, jossa oli paljon kukkia ja mahtavat näkymät vuorten päällä.





Käytiin myös eläintarhassa, jossa sai syöttää muun muassa kirahveja ja norsua ja peuroja, se oli kyllä tosi kivaa, vaikka en hirveästi eläinpuistoissa tykkää käydäkään.
Oli mahdollisuus laskea vaijerilla semmoisen vesistön yli ja pakkohan sitä oli kokeilla. Olis ollu mahollista se koko eläinpuisto laskaa sellasella vaijerilaskulla, mutta meidän aika alko olla jo vähän lopussa, enkä tiiä olisinko edes uskaltanu ihan niin yllättävään seikkailuun lähteä. Meillä oli vaan neljä aika lyhyttä laskua siinä meidän "paketissa", joten ei ollut mikään liian hurja, vaikkakin kuitenkin alkoi vähän tärisyttämään.






Ihan uskomattoman nopeesti meni toi 4 viikkoa Chiang Maissa, ja kun kaikki meni niin hyvin koko reissun aikana, niin koko matka tuntuu vieläkin aika epätodelliselta. Paljon tuli opittua ja paljon pääsi näkemään ja kokemaan, joten todella kiitollisin mielin saa jäädä muistelemaan koko matkaa.
Kiitos tästä mahdollisuudesta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matka Thaimaahan

Sairaalaviikko

Aktiviteettitoimintaa sekä Bangkok Hospital